July 05, 2012

Peminat Tefal ?????? Oh tidakkkkkkkkkk ....

Assalamualaikum wbt,

Sapa peminat Tefal ????
Ibu ??? tak la minat sbb mahai ... tak berupaya nak melabor hihihi.
Tapi hari ni berupaya sket nak melabur ... sbb ada less smp 70%

Pan dirumah semuanya dah uzur, yerk pun dari zaman papa bujang dulu. Semuanya tak berganti pun dengan yang baru. Tadi bila tengok harga tefal yang super duper murah ...boleh la kot ibu ganti pan & kuali yang uzur dirumah tu. Moga-moga beli brand mahal sket boleh tahan sampai 5tahun akan datang pulak. ngeeeeeeeeeeee.


 Yang ni pan yang macam jenis 'wok'

 Rupa bentuk dari tepi 28cm.


Yang ni pan yang nipis tu saiz 26cm.


Yang ibu beli ni kira 2beradik la, body luar tu sama kaler.
Ada sapa-sapa berminat ???? 2 beradik ni RM150.00.
Ada jugak saiz lain .... harga mmg murah la.
Stok barang hanya ada sampai esok. :)




8 comments:

norinaomar said...

eh kak..sapa jual ni boleh murah sampai gitu sekali....

Nieza Ishak said...

norina,

ada sales kat area opis ni. Memang murah banyakkkkkkkk ... ;)

kalo tak seketul jerk dah cecah 169.00

norinaomar said...

akak, kalau saya nak beli cemana pulak saya nak ambik?

Nieza Ishak said...

pos biasa mau ????
akak pos jerk la kalo mauu.

bada said...

murah tu nieza...beli2...

Bionic women said...

murahnya kak....

jualan megatefal said...

hi,

saya jual tefal murah

pre order, 3x installment

www.jualanmegatefal.blogspot.com

*dah lama dah involve just baru berjinak2 dgn blog ni..

jum support

eika said...

ada jual lg ke pan tu?? minat jugak..